mandag 1. juli 2013

Lukte, leke og strandtur

Sol, litt overskyet og litt vind - en perfekt dag for en første strandtur. Men først må linen prøves - det var noe rare greier - Cita måtte bite litt, og gå rundt seg selv - hva var dette ?
 
Ellers knurret hun mot pappan sin, da hun ikke fikk lov å spise sin egen bæsj, han "knurret " tilbake, og da skjønte hun alvoret. Måtte allikevel prøve senere om det ikke var noen vei gjennom buskene for å finne bæsjen...
 
Sitte i bur å kjøre bil , resulterer i piping, men mindre og mindre for hver gang, og nå legger Cita seg ned etterhvert...
 
Strandtur til liten strand , på siden av Omrestranda - der hadde vi en flekk  for oss selv. Her var det mye nye lukter, ting en kunne putte i munnen, og Cita hørte måkene godt - da løfter hun ørene !
Bølgene var litt skumle, men også litt spennende !
På hjemturen måtte vi bære litt - en liten kropp blir fort sliten, hilste på noen håndverkere midt i Blombakken, før Cita tisse i sin egen hage.
 
Så var det inn i dusjen, med litt godbiter, var det greit å skylle seg . Og føne seg, var ikke gøy - da gjemte hun seg bak AM eller under vasken. Vanket godbit når hun stod litt stille. Så bar det inn i buret med en god og sliten valp :-)
 
Dagen begynner med litt oppvask

Langline var noe rare greier..



Busk i hagen er godt å bite på

Kikke på vannet

Litt skummelt med bølgene

 Cita tør å kjenne på vannet

Cita hører mange måker

En våt golden på vei hjem , forbi båthavna