lørdag 20. juli 2013

Fortsatt varm feriedag, og møte med mange Golden - hunder

Idag begynte Cita å bjeffe 05.30. Så bjeffet hun igjen 05.45 - da var det på tide å komme seg ut. Cita bæsjet ute - flink jente!
Etterpå ble det frokost og litt lek , før det bar ned på stranda.
 
Omrestranda om morgenen er perfekt. Nesten ingen mennesker, og nå er det lavvann. Cita løp i fullt firsprang på grunna. Mellom to grunner svømte hun selv, før hun fortsatte å løpe.
Da hun kom tilbake , ble det litt hånkletørking, før hun sovnet først i sola, så på hellene. Da var hun god og sliten. Gikk forresten aller først inn i buret, og gnidde seg rundt der inne. Kanskje hun ville ha "sin egen lukt" tilbake ?
 
Døst mye av ettermiddagen.
 
Cita får ikke være ved bordet når vi spiser (hvertfall ikke foreløpig). Må sitte litt unna. Da bjeffer hun litt, men er egentlig flink til å komme fort til ro av seg selv.
 
Tur ned til brygga i Havna. Først møtte vi en 1 år gammel Golden hann. Den var ikke Cita så interessert i å hilse på. La seg ned med en gang, og ville bare snuse andre steder, eller hilse på eierne.
Så møtte vi en 11 år gammel Golden dame, - hun var det helt greit å snuse på. Hun var fin og gylden, - eierne sa at hun hadde vært akkurat som Cita på ørene, da hun var liten.
På hjemveien var det en Golden bak et gjerne. Cita ville gjerne hilsen, men vi var redd den andre ville hoppe gjennom gjerde....
 
Cita oppfører seg helt klart annerledes når hun møter en av samme slag...
 
 
Ellers på tur blant tobeinte, er det mye ros og skryt over hvor fin og søt hun er. Og vi som eiere er selvfølgelig helt enig! Blir også imponert over hvor mange barn som er flinke til å spørre om lov til å klappe henne først - flott!
 
Stå på bordet, - pusse tenner, børste, øve på å stå, øve på å ligge, og klippe hår under potene. Det kiler ? nok kanskje for Cita, - hun reagerer iallefall mye mer på det, enn kloklipping.
 

Cita er absolutt sosial, - vil gjerne være der vi er...
Sol - tørking - før hun la seg inn på hellene...
Kos med morfar!
 
Favoritt - særlig hvis hun kan sloss med en tobeint.

Brio - togskinne, er gøy å leke med!

Godt å tygge..
Tur på brygga

1 år gammel Golden - tiden går utrolig fort....sa eierne, og mamman der hadde alltid ønsket seg en gylden Golden
Golden gjennom gjerde...