tirsdag 16. juli 2013

Veterinær, katt, skolebesøk og hjemmeværende

Venner på besøk = sen blogging...
 
Idag troppet vi opp hos veterinær kl 09.00, og så viste det seg at de hadde gjort en feil, veterinæren kom ikke før kl.10.00. Pga dette fikk vi timen gratis. Kulene viste seg å bare være uskyldige stikk, - heldigvis.
Veterinæren mente bestemt at Cita nok hadde orm, - da pelsen vokste litt ujevnt. Så det var bare å fortsette på ormekur hver 14 dag. Så strides kanskje de lærde litt om hvorvitt dette er riktig diagnostisert, men Cita spiser jo så mye rart...så ormekuren er vel grei å ta uansett.
 
Mens vi ventet på veterinæren, tok vi oss en tur til mors arbeidsplass som ligger like ved. Det er jo ingen elever på skolen nå, så det passet bra å snuse litt på uteområdet. Der møtte vi en katt , - og den var stor - nesten like stor som Cita. Hun bjeffet og pep om hverandre, halen mellom beina, og gjemte seg bak den voksne. Hun var også meget skeptisk til den store katten! Vi tok noen skritt tilbake, og satte oss ned for å betrakte katten. Den ble tilslutt lei, og gikk sin vei - puh ! Etterpå ble det mye snusing ute. Neste gang tar vi nok en tur inn også .
 
Veterinær og skoletur var egentlig midt i sovetiden til Cita. Så hun sov som en stein hjemover. Mor var inne i butikken i 10 min, og Cita sov videre. (bilen var selvfølgelig satt i skyggen, og mor tok tiden !)
 
Mye besøk idag, 6 barn fra 1 1/2 - 17 år + voksne. Da liker ikke Cita å stå i linen. Vil være med der det skjer. Boffer og piper litt, men legger seg tilslutt. Sovet mye også , nok en varm dag her i Havna.
 
Imorgen skal hun sjamponeres, og mor skal koke nytt "flått - kok" uten hvitløk, siden noen mener dette er giftig, selv om det sprayes på pelsen.....


Verdens fineste Cita!
Vannskålen kan brukes til så mye...
Trening!
Cita jakter ballen
Lekeslossing og oppdragelse med pappa
Pappa lagde vafler. Cita likte det best når kjøkkenmaskinen  ble ryddet vekk