mandag 8. juli 2013

Isbjørnen syns det er varmt !

Isbjørnen vår - Cita syns det er alltfor varmt om dagen. Sover masse, spiser lite og leker litt, før hun sover igjen. Sove ute i skyggen , eller på hellene er tingen.

Cita har svømt sine første hundetak i går kveld. 4 - 5 tak - så var hun på trygg grunn. Går ikke ut i vannet frivillig, men liker seg godt på stranden. Etterpå er det en våt og skitten isbjørn, som må i dusjen. Mor har kjøpt ny føner , som tørker fortere, og med litt lengre ledning. Det gikk bedre å dusje og tørke i dag enn igår.

Besøk av liten fetter - som er veldig glad i hund. Foreløpig har Cita ikke hoppet på ham, bare snust veldig, logret med halen, og setter seg ned, når hun skjønner han skal gi henne en godbit.

Cita har gravd seg et ganske stort hull langs gjerde, der det har vært blomster. Det blir dypere og dypere, isbjørnen blir svartere og svarter, og tilslutt legger hun seg nedi hullet. Hun får også stand der - sikkert mange dyr og lukter nedi hullet.

Idag har vi trent litt på det vi har lært på valpekurset - Cita er flink, og med ny innkjøpte godbiter , går det kjempebra. Vi har klippet håret under potene, børstet henne to ganger, og pusset tennene. Tannkremen , smakte godt syns hun.
Cita fant seg en liggeplass mellom sofaene i morres
Sover gjerne i trappa også
Cita lar seg lokke hit - men ikke lenger - Må bæres litt ut..
Se Cita svømmer !
 
Isbjørnen graver og går fra hvit til svart i pelsen
Isbjørnen liker seg i hullet
Citas hull