torsdag 11. juli 2013

Bøkeskogen og Ormekur

 
Fortsatt flott vær i Havna. = en litt daff Isbjørn.
 
Idag var det tid for Ormekur. Det betydde at vi måtte veie henne. Cita er nå blitt 9 ! kilo! og det ennå hun har hatt dårlig matlyst noen dager. Men det blir jo litt " godbiter". Ormekur synes ikke Cita var så godt, men med litt Lever - Snacks, ble det mye slikking.
 
Tur til Bøkeskogen før første gang. Mange hunder og mennesker som ville hilse på Cita. De tobente syns hun selvfølgelig er veldig søt, - de bare må kose henne.
 
Cita er så tøff at hun bjeffer mot de andre hundene, før hun gjemmer seg bak de voksne. Men etterpå går hun på for å leke - sloss! Da er det "alle kluter til ". Masse lukter i skogen, flott underlag å gå på, og ikke minst skygge for Cita. Det var en god kombinasjon. Blir nok flere turer dit.
 
Det går bedre på natta i buret. Piper og bjeffer ikke så mye, men er litt oftere på do nå om natta. Men vi har nattskift og sommerferie, så det går bra. Være litt alene går også bedre, men Cita bjeffer litt på oss når vi kommer tilbake. Akkurat som om hun må si ifra at hun ikke liker at vi har vært borte....
 
 
 
 
Snuse i Bøkeskogen
 
Tryggest å være bak pappa, ett sekund eller to...se ann den andre firbente
 
Avstandsbedømming...
 
Valpeleking - Cita er ganske tøff!
 
 
Løpe litt med pappa i Bøkeskogen. Om ett år er hun kanskje med på Bøkejoggen?

Ormekur esken var god  å bite i