fredag 26. juli 2013

Veterinær, besøk, strandtur, og for en natt!

Veterinærbesøk.
Husbakkens Fantastiske Cita veier 10,5 kg, har fått vaksine mot : valpesyke, leverbetennelse, parvovirus, B.bronchisptica, parainfluensa. Tenner , ører, pust, hjerte, kropp og hale var helt i orden. Chipen satt der den skulle, og viste det den skulle. Cita likte så godt "go-bitene" hos vet., at hun ikke merket verken sprøyte eller nesespray. Lot seg også villig ta på , brummet lavt 1 gang, da hun syntes det ble litt mye fingring i munnen.
 
Besøk av noen som ikke er så hundevant. Så Cita var endel i line på dagen. Sov og fikk mye lek og kos i "bolker". Hun er blitt flinkere og flinkere til å akseptere at hun ikke kan komme bort til oss hele tiden.
 
På kvelden når besøket hadde reist, bestemte vi oss for en strandtur. Vi hadde først på line, da ble det litt lunting på Cita. Uten linen sprang hun kjempefort!. Men på stranden er det mye rart hun klarer å putte i munnen før vi får tatt det ut. Så når vi kom hjem, ble hun ganske dårlig. Gulpet og gulpet uten å klare å få det opp, luft i magen.
Da måtte mor ligge på madrass i natt, forsikrets skyld. Gulpet gjennom natten, uten noe mer...sovnet tilslutt.
 Kl 06 var det tissing på avisen, og den tobente ble vekket av en kjempeglad hund, logret og ville kose. Så frisk og fin ut.
Tisset og bæsjet ute som vanlig etterhvert. Fast og fin avføring. Litt mat om gangen, men ser ut som hun har det veldig greit nå....det er vi veldig glad for!!
Men det var litt av en natt...
 

Husbakkens Fantastiske Cita - 12 uker. Hun er da veldig pen..!!!
Cita har funnet et nytt sted å grave, -bak huset, der et vannrør fra takrenna møter jorda...
Cita liker seg godt i jorden. Den fine hvite isbjørnen blir fort - SVART!
Litt hjernetrim..
Cita har virkelig fått taket på å bære ting i munnen...
Slappe av i varmen. Cita har de mest fantastiske "positurer" når hun sover....
Fullt firsprang med pappa på stranda. Et litt dårlig kamera til å fange noen i "farta"
Fram og tilbake på stranda