fredag 2. august 2013

SFO elever, sove og sele.


I dag hadde vi tenkt at Cita skulle ta buss med AM. Men etter et besøk på skolebesøk med SFO - elever, hadde hun verken tisset eller bæsjet, så da blir det buss tur en annen dag.
 
Skole /SFO besøk med elever gikk veldig bra. Cita bjeffet ikke, men vil selvfølgelig hilse på store og små på en "valpete" måte. Men med nær morskontakt som kunne få henne til å sitte eller ligge, si til elevene at de måtte spørre, at det kunne være lurt å knytte neven - da kan Cita snuse - ikke "bite", og ikke ta hånden i stor bue over hode, men heller klappe på siden...Da gikk det bra for de aller fleste. Noe elever er mer skeptiske enn andre, men de har stor tillit til den voksne, - så de kan iallefall se på 1 meters avstand.
Noen elever må stoppes, da de vil dra i halen, klype eller stikke fingrene i øynene - dette er de voksnes ansvar å passe på at de ikke får lov, og heller fortelle dem hva de for lov til.
Cita ble ikke redd, unntatt litt skeptisk en gang, til noen som "hveser" litt når de puster. Da trakk hun seg under bena til mor, men etter litt kom hun fram, og begynte å bite på en pinne hun fikk.
En elev begynte å gråte når han slo seg, Cita så på , men dette var helt greit.
Flott start på innkjøring på mors arbeidsplass !
 
Tilbud på Felleskjøpet. Sykkelsele minus 75 %, og en som kunne være passe til Cita. Vi skal ikke ut å sykle, men det kan være greit å avlaste hals og nakke litt, når hun drar i vei....Men vi skal fortsatt øve på å gå pent!
 
Etter skole/SFO besøk, sov Cita i to timer. Varmt og mange inntrykk.

Fotball - kamp med pappa

 
Kampen avblåst
Ny sele
Hit men ikke lenger , når vi har besøk av ikke hundevante barn (og voksne)
Jobbesko er fortsatt en "hit".
Den nye "blomster - Finn"