lørdag 14. september 2013

Skoledag nr 2 og hverdagsliv










I
Da har Cita vært på skolen får andre gang. Pinnelek og "kom og ta meg lek" med u - skole elever før skolestart . Gøy for to og firbeinte! 
Så bar det inn til gruppe to på S - trinn. Her var det litt skepsis og tankearbeid før de kom fram og klappet Cita , - stolte elever og voksne .
Etterpå var det M - trinn sin tur. En grupp med elever, der en er i overkant overivrig når hun møter hunder. Så vi vil prøve og øve på å møte hunder, og å gå forbi hunder, slik at det blir positivt. Det kan bli veldig bra for Cita også, hun vil jo gjerne hilse på alle, men det passer ikke alltid, og ikke alle vil jo hilse... M - trinn elevene husket hva de skulle gjøre, og klarte også å overføre dette til friminuttet senere på dagen - flott gjort !

Strandtur om morgenen er blitt et fast rituale. Da får Cita strekt litt på beina, og det er alltid noen nye lukter og smaker.  Så er det hjemme - alene -tid, mens mor kan ta en titt på jobben og se at hun har det bra. Mat og masse kos , og Cita som tisset av glede, når vi kommer hjem . Tur i skog og på strand om ettermiddagen og kvelden . " og slik går nå dagan" .

Cita vokser og vokser , men tror ennå hun kan få plass på fanget....