søndag 1. september 2013

4 måneder - imorgen!

Den lille valpen vi hentet fra Eiken , begynner å bli stor! Lange bein, en kropp som ikke er så "valpete", og etterhvert nye voksne tenner. Dessuten skjønner hun det meste (innbiller vi oss).
 
Denne uken skulle Cita egentlig vært med mor på jobb, istedet har mor vært hjemme pga forkjølelse. Så vi prøver igjen denne uken...
 
Onsdag lekte Cita som vanlig ute, og fikk seg et stikk på snuten. (antakelig noen dovne humler eller veps ...). Iallefall hovnet hun først opp på snuten, så under øynene, og tilslutt var hele hode en stor ballong. Heldigvis hovnet hun ikke opp ved halsen - og hun pustet som normalt. Men som det klødde. Har ikke hørt at hun har pepet sånn før - syntes synd på seg selv, og prøvde å klø med labbene. Vi smurte på litt aloe-vera, det hjalp kanskje litt.
Om Cita har lært noe av dette?? Hun jager fortsatt alt som rører seg....
 
Fortsatt fint om morgenen, men betydelig kjøligere! Men Cita koser seg med strandtur, og skogtur og badetur  om ettermiddagen.
 
I formiddag var vi ute 1 1/2 time. Tur ned mot Mølen og så på store dønninger fra gårdsdagens vind. Gjennom skogen, og hjemmover. Der ble det hundetreff og hundeprat. Mange hyggelige mennesker med hunder!!


Ut mot Mølen...
Her fins det dyr....
 
Store og små firbente - men det er ikke alltid størrelsen det kommer ann på....

Pappa klarer fortsatt å løfte ....
Cita begynner å hovne opp på snuten....
 
Ferdig med en 18 kg for- sekk!
 
Cita ser på "TV2 hjelper deg" om hundeforsikring.