søndag 14. juli 2013

Bading, baker ´n og ...litt av hvert.

 
I går ble det et kveldsbad. Cita lar seg ikke lokke ut, selv om pappa står med godbit i vannet, bjeffer hun , heller enn å gå ut. Men når vi bærer henne ut,- svømmer hun fint inn igjen. Forresten - en våt golden ser ikke bra ut - huff! (Cita så ikke tykk ut da..)
 
Vi så to måkeunger som hadde forvillet seg ned på bakken. Tror ikke de overlevde natten...
 
I formiddag ble det gåtur til Bakern i Havna. Masse folk, biler og noen hunder. Litt av hvert å forholde seg til. Cita trenger å trene på å gå på venstre sider, og har perioder der hun drar mye. Da er det bare å stoppe - og da setter hun seg. Hilste på en labradoddle, der menneskebarna var så overstrømmende kosete, at det nesten ble for mye. Varmt var det og , så Cita fant seg et skyggested under bordet. Der var det visst litt is - rester..
 
Lek og trening. Cita syns det er gøy. Når vi leke - sloss, og vi tobente gir oss - kommer hun til oss med leken og vil mere. Favorittleken nå er gardinsamler (eller hva det nå heter...), kjøpt på bruktmarket 4 for 10 kr. Jentene syns det er gøy å ha lært henne "high five", og LK kan trampe med foten - så legger Cita seg..
 
Ellers er det fortsatt mye mosespising, blomster, grener og fauna - spising. Ser ut på bæsjen hennes, som det meste heldigvis går ut av munnen, og ikke gjennom systemet.
 
I dag plukket vi to flått fra hodet - uff !
Imorgen blir det tur til dyrebutikken , for å høre om de har flåttmiddel som ikke er giftig.
 
Og vi tar en tur til veterinæren, da vi har oppdaget en kul på magen hennes. Ser og kjennes ut som et fett - kul, men mor får ikke fred, før vi er helt sikre...
 
Cita har spist rasjonen sin i dag, - så da er vel kanskje matlysten på vei tilbake...
Sover godt om natta. Bare  noen få pip.
 
Kos !
I full strekk !
Gå - trening - her var hun veldig flink ! Like etterpå drar hun i vei.
Is ? på gresset

Fullt kjør på Bakern !

Cita ut i vannet med pappa

Svømme til land
Spyle av saltvann på kaia
High - Five !

Fugl i lufta !

Bite på alt.
Vente på mat. Cita setter seg på rumpa, når hun skjønner det er mattid.

Sitt - Takk - Værsegod

All maten blir spist!

Vannkanna var skummel i 5 sekunder - så var den god å bite i