lørdag 3. august 2013

Flått i øret!, regn og torden, og lek med Aron.

For 3 dager siden, oppdaget vi noe som hang fra øret til Cita. Det lignet litt på en ekstra hudfold, på størrelse med et lite maiskorn. Det forandret seg ikke , og Cita var i form, så vi tenkte vi ikke skulle gjøre noe før vi skal til veterinæren igjen om 3 uker.
Heldigvis har vi svigerinner som har hatt hund og katt før. De sa det var en flått, som var blitt riktig så stor og feit. Med litt edikk, slapp den taket, og kom ut - den hadde boret seg skikkelig godt fast! Uff! Nå kommer vi til å bli ekstra påpasselige!!
 
Et voldsomt regn og tordenbyge hang over Havna i ca tre kvarter. Cita lot seg ikke merke, bortsett fra at hellene der hun hadde lagt seg ble "oversvømmet". Da var det greit å komme inn.
 
I ettermiddag har Cita fått lekt litt med en 3 år gammel labrador - Aron. Han var litt nyskjerrig, men veldig rolig. Cita derimot var i hundre. Pep endel først, og løp og gjemte seg under bilen (der var det bare hun som fikk plass..), eller under beina til Arons eier. Etterhvert ble hun trygg på at Aron bare ville go-leke, og da snuste, slikket de, og hun ble mye roligere. Om 1/2 år er de vel nesten like store....
 
I går tok vi et kveldsbad. Cita løper og koser seg i vannet. Vi hadde glemt dummien, men fant en pinne som vi kastet. Den hentet hun, men ville ikke ta den med tilbake til oss....
 
Noen fugler som fortsatt koser seg med maten til Cita når vi ikke er hjemme....
 
Bare plass til Cita under bilen
 
Lek
 
Godt med ett fang, når det ble vått på soveplassen . Cita har nesten blitt for stor for fanget, eller det blir hun vel kanskje aldri!
 
Svømme med store labber
 
Ta pinnen i munnen, men slipper den like etterpå
 
Kom til mamma!
 
 
 
Våt hund!