lørdag 13. juli 2013

Lek, trening og tur.

I formiddag har det vært litt overskyet. Det kom til og med noen regndråper ! Men ved 17 - tiden kom solen , og da ble det veldig varmt igjen.
 
Cita har lekt mer idag. Hun har begynt å ta ting i munnen, og bærer dem til oss. Masse ros og godbiter selvfølgelig. - Hun begynner å ligne på en retriever. Trening på Sitt - Dekk og Ja (hente) og Takk. Vi syns Cita blir flinkere og flinkere, men så plutselig er det nok. Da blir det bare hopp og sprett og tjo og hei. Da er det best å gi seg.
 
Cita har virkelig fått opp farten når hun løper. Har også blitt mye bedre til å beregne avstander når hun hopper over kanten på sandkassa, eller opp på plattingen. Nå kan hun komme i stor fart , og det går fint. Sneier buskene og de to epletrærne i en fei. Morsomt å se på.
Ellers lunter hun mye. Snuser, og graver i sandkassa.
 
I går var vi en liten tur i Bøkeskogen igjen. Flere tobeinte MÅ bare kose med henne. Flere har hatt hund før, og får selvfølgelig lyst på en ny en , når de ser Cita.
 
Vi vasket bilen i vaskehall. Cita fikk sitte på fanget, så først med store øyne på dette rare som lagde masse lyd og vann, men så sovnet hun nesten på fange.
 
Idag hadde vi tenkt å ta en buss - tur. Men 20 min før bussen gikk, sovnet Cita. Det går ikke såååå ofte buss her, så vi får prøve igjen en annen dag.
 
Istedet ble det grøt hos bestemor og bestefar. Cita stod i line ute. Peip og bjeffet litt , før hun la seg ned. Etterpå gikk vi tur hjem, - gjennom skogen. Litt bilvei i begynnelsen, så da var det god trening å gå på venstre side. Ut av skogen , og ut i solen, satte Cita seg ned og peip. Måtte få litt kos, men jeg fikk ikke lov å bære henne.
 
Vi møtte en 1 år gammel golden. Hun var stoor!, men så rolig. Stod helt stille mens Cita hoppet i ring rundt. Cita tok til og med pinnen hennes, men det gjorde hun ingen ting med. Så seg bare tilbake , da de gikk. Hmm tiden går fort, og noen måneder er Cita også så stor.
Har desverre ingen bilder fra turen, da jeg glemte kamera. Men bilde av en godt sliten Cita når vi kom hjem.
Litt vann, før og etter tur, er godt !

Masse å snuse på i Bøkeskogen

Cita ser en hund

Cita syns det er best å sette seg ved siden av familien, når vi møter en hund. Men etter et par sekunder gyver hun på de og vil leke , hvis hun får sjansen. Mor er veldig ! selektiv om hvem hun får møte.

Bøkeskogen er flott en julidag.
 
Cita er skeptisk til bilvask

Bilvasken var vist ikke så farlig, når Cita har et fang å ligge på. Sovnet nesten.....

Godt å legge seg på hellene etter en lang tur