tirsdag 30. juli 2013

Bytur, lek og bading i går

I går passet det flott med en tur på stranda. Vi hadde hele Omrestranda for oss selv, og det var mange fine grunner å løpe på /i. Cita løp fra ene enden til andre enden - mellom mor og far. Et par svømmeturer ble det også, henting av dummie er blitt veldig morsomt !
 
I dag har vi vært på by - tur til Larvik. Alt tatt i Cita - tempo. Dvs snusing, prøve å spise og slikke ting som ligger på bakken, hilse på alle som vil, og prøve å hilse på alle andre også....Dessuten var vi innom en dyrebutikk - Cita luktet litt - men så ville hun ut. Vi gikk gjennom dører med automatisk åpning , og tok rullebånd. Cita syns det var litt skummelt og rart, men så var det greit....

 
Mange mennesker vi møter har historier om tidligere hunder de har hatt....
 
Etter byturer gikk vi opp til biblioteket. Der er den en fin gressplan på baksiden. Der møtte vi blanding av terrier/puddel, som var samme størrelse. De lekte godt og lenge.
Etterpå var Cita så sliten, hun la seg rett ned. Mor måtte bære henne ! bort til bussen, for å rekke denne. Sov godt på turen hjem til Havna.
Da vi gikk av holdeplassen , møtte vi en 2 årig Golden hann. Eieren var vår tidligere huseier. De snuste litt på hverandre, men så gadd ikke gutten mer - han ville hjem.
 
Ormekur tatt, en flått fjernet fra hodet til Cita, og sprayet med sitron og rosmarin - blanding etterpå.
 


Tid for morgen - rituale - kvart brødskive - fra pappa. Sitt .
Takk - takk
Værsegod...
Leke  - med egen hale - lek
 
Dra - opp - gress og mose - lek
Bamse - lek