søndag 21. juli 2013

Hundemøter og 32 ! varme grader!

Nok en varm dag. Gradestokken bikket 32 grader i ettermiddag. Ikke rart at isbjørnen - som blir mer og mer gylden , har ligget mye å sovet og døst i skyggen.
 
Morgentur, en liten tur rundt eget hus og naboene.  Da møter du mange hunder med eiere. Alle er så positive. Veldig fint også at noen sier at hunden dems kan være litt irritert på små hunder. Gå i bånd - fint, trenger å øves på. Hvis Cita får lov, drar hun både til høyre og venstre. Men hun er blitt kjempeflink til å sitte, når vi sier dette.
 
Tur til Bøkeskogen med mormor og morfar. Her er det skygge og flott underlag.
Her ble det et skikkelig "hundemøte". I et "veikryss" møtte vi 3 hunder. Før dette hadde vi møtt 2 hunder, og etterpå møtte vi 1 hund. De fleste vil hilsen, men ikke alle. Men alle er veldig blide, og ønsker god tur, og lykke til videre med Cita.
 
Vi tok fram dummien i dag. Det var gøy. Både på land og vann. Og så flink hun er blitt til å hente, og av og til bringe tilbake til oss.
 
I morges hadde forresten noen? spist opp maten til Cita. 6 dl med tørrfor, har forsvunnet antakelig i en måkemage eller skjære....får håpe de har kost seg...
 

En ekstra - ordinær kosestund i stua. Noen hadde overnattet her. (dette er ikke vanlig!)

Cita finner alltid et sted å grave, også i Bøkeskogen

Møteplass!

Cita vil leke, men bjeffer også litt...

En Golden

Endelig en som var mindre enn Cita

Flink jente!

Øve på dummien i hagen

Cita lurer på om hun skal hente den.....

Flink Golden Retriever - en apporterende vannhund

Etter badet, får hun ikke lov å gni seg inn i sanden igjen. Da blir det å bli båret til bilen...