søndag 11. august 2013

Siste feriedag...(for mor), snart er det hverdag!




Da begynner det å nærme seg jobbstart, også for oss som er lærere. Er veldig glad for at vi har hatt så god tid sammen med Cita i sommer. Men skulle nok gjerne hatt enda litt lengre tid, syns hun fortsatt er liten ( selv om hun har vokst og lagt på seg!)
 
Kirketid - da sov Cita så godt, så hun var hjemme. Vi prøver jo å ha henne med der vi er, men av og til er det veldig greit å la henne få sove ferdig.
 
I morges stod vi opp litt seint, da hadde hun begynt å rive i stykker avispapiret som hun hadde tisset på. Det har ikke vært noe problem før, men hun kjedet seg kanskje når ingen av de tobente stod opp.
 
Rolig dag hjemme. Lek og morro hjemme, trening på Kom,Bli, Sitt, Dekk, Rund, Rulle, Slalom og Apport. Cita syns det er gøy, men plutselig er den en sommerfugl som flyr forbi, og da må hun selvsagt prøve å fange denne.
 
Pusse tenner, børst pels, vaske litt i ører  og klippe hår under potene. Håret der vokser utrolig fort , og Cita synes ikke det er morsomt å bli klipt der. Hun hadde også klart å få vaffelrøre på pelsen , så det var litt jobb å gre ut....Vi øver fortsatt på å stå på pent på bordet, og det er fortsatt ikke lett!
 
I skrivende stund er Cita og pappa på tur på "Oddaneberget". Mor skal på jobb imorgen, heldigvis har jentene og pappa fri en uke til, men vi går inn i en ny fase med Cita.
 
Fra nå blir det nok bare helgeblogging....

En ny rull er alltid gøy!
 

 
Myk og tøyelig
 
Cita var inni buskene, og der hadde visst noen lagt fra seg en blomsterpotte....
 

 
 

 
 
Vi øver og øver på å stå.., men har har hun iallefall pusset tenner , børstet pelsen, klippet hår under potene, og vasket ørene, om ikke annet!!