onsdag 10. juli 2013

Tur til Tinn og pipete natt.

Ny dag - nye muligheter.
I går var vi i Tinn. Besøkte tante, onkel , fetter og kusine. Laang kjøretur, men vi tok det rolig i starten, så Cita kastet ikke opp. Hun er blitt veldig flink til å kjøre bil nå. Piper nesten ikke, og legger seg fort ned og sover/slapper av. Stopp ved Hvittingfoss på opptur - Cita brukte veldig god tid , før hun tisset. Tror jeg har lest det et sted, at de på nye ukjente steder snuser og snuser uten å gjøre fra seg. Men tilslutt tisset hun.
 
I Tinn var det ikke så varmt som i Havna, så Cita kviknet til. Dessuten var det sauer i nærheten , som hadde bærsjet, så Cita koste seg ! Flott ved Tinnsjøen, Cita snuste, og fant både drivved og tauverk som var godt å tygge på. Etterpå la hun seg rett ned i gresset , og sovnet.
 
Fetter og kusine ikke fullt så skeptisk til Cita. Kusine både klappet, og gav henne nesten mat.
 
Så bar det hjemover, med lang stopp igjen før Kongsberg. Det hadde begynt å blåse opp, så Cita jaktet blader til den store medaljen. Brukte igjen veldig god tid - før hun tilslutt tisset.
 
Pipete natt.
Mor hadde bestemt seg for å begynne med tilvenning uten oss tobeinte om natta. Cita pep og bjeffet i over en time ! Huff - det var sørgelig å høre på. Så sov hun i 2 timer - før det var dotid. Inn i buret etterpå, - pep 10 - 15 min, før hun sovnet i 3 timer. Dotid - sovet i 4 timer - da var det morgen.
Ikke morsomt, men hun må venne seg å sove alene, og at buret av og til er lukket. Håpet er at mor kan ta Cita med på jobb, og da må hun kunne finne ro og hvile i buret.
Vi prøver videre til natta - og håper på litt mer soving, og litt mindre piping.
 
 
 I formiddag var det helt greit å vise henne buret til å legge seg inn i , og lukke døra, - Heldigvis.
 

Wake - board - Hund ?! Fortsatt litt skeptisk til bølger - best å bjeffe litt på dem .

Drivved er fine greier !

Hva skal pappan min?

Cita står fint - mye nye lukter i Tinn
Stopp v/ Hvittingfoss

 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar